De Hypotheekshop Colmschate:
Jouw zekerheid voor een zorgeloze aankoop in plan “De Snippeling”

Zie jij jezelf al rondlopen in de tuin van jouw rustig gelegen nieuwbouwwoning in Deventer, of denk je aan lekker dineren met vrienden in jouw ruime woonkamer? Wellicht heb je al een droomhuis op het oog in plan De Snippeling? Dan wil je de aankoop vast op de goede manier doen en met een hypotheek die het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Daar helpen de onafhankelijke adviseurs van De Hypotheekshop Colmschate je graag bij.

De gemeente Deventer werkt aan haar toekomst en ontwikkelt veel nieuwbouwwoningen en -projecten. De koop van een nieuwbouwwoning vraagt veel van jouw voorstellingsvermogen, maar een paar zaken weet je zeker: je bent de eerste bewoner en de woning wordt energiezuinig gebouwd.

De aanschaf van een nieuwbouwwoning is op het eerste oog goedkoper dan die van een bestaande woning, omdat je geen kosten koper en makelaarskosten betaalt. Maar omdat de woning nog gebouwd moet worden en in delen wordt betaald, is ook de hypotheek anders geregeld dan bij een bestaande woning. Wellicht heb je al een koopwoning met overwaarde of een hypotheek met gunstige condities en wil je die gebruiken voor de aanschaf, dan is een zogenaamde overbruggingshypotheek een prima oplossing waar de specialisten van De Hypotheekshop Colmschate je alles over kunnen vertellen.

Bij De Hypotheekshop Colmschate heb je keuze uit alle bekende en minder bekende hypotheekaanbieders. Jouw onafhankelijke adviseur zoekt samen met jou naar de best passende oplossing. Het maakt daarbij niet uit of dit gaat om een lokale bank of een landelijk werkende verzekerings- of pensioenmaatschappij. De Hypotheekshop neemt je graag alle zorgen uit handen rondom de financiering en aankoop van jouw nieuwbouwwoning. Het hypotheekadvies is duidelijk en sluit aan op jouw persoonlijke wensen en situatie.

Graag vertellen wij je meer over onze werkwijze en jouw koopmogelijkheden in plan “De Snippeling” te Deventer in een eerste kosteloos kennismakinggesprek. Tevens kun je op onze internetsite www.hypotheekshop.nl/deventercolmschate meer informatie vinden en zelfs direct online een afspraak maken. Bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0570-65 88 83. Een emailbericht is ook mogelijk, dan nemen wij contact met je op: deventer847@hypotheekshop.nl. Wij zijn gevestigd aan de Holterweg 49, 7429 AE te Deventer-Colmschate.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie